Zoals bij de de meeste resorts kunt u ook bij het Lopesan Baobab Resort meerdere verzorgingstypes boeken voor een verblijf. U heeft de keuze om te verblijven op basis van logies & ontbijt of halfpension.

Boekt u uw verblijf op basis van halfpension, dan kunt u dineren in twee van de vier restaurants die op het resort aanwezig zijn. De verschillende restaurants bieden gerechten uit alle vijf de continenten en eens per week is er een thema avond met eten vanaf het Afrikaanse continent.

Ook in de directe omgeving van het Lopesan Baobab Resort zijn veel leuke en gezellige restaurants te vinden waar u heerlijk kunt eten. Dit is een echte aanrader om te doen want u kunt er echt heerlijk dineren.

Het Lopesan Baobab Resort is een geweldig mooi resort waar u kunt genieten van alle goede faciliteiten zoals u deze gewent bent in uw eigen omgeving. Het hotel heeft een prachtig mooi zwembad die door de hele tuin van het resort loopt. Boek nu uw vakantie naar Gran Canaria en verblijf in het mooie Baobab Resort van de Lopesan keten.